LGS hazırlık deneme sınavlarımız son hız devam ediyor.

Okulumuz 8. Sınıf öğrencilerine yönelik Seviye Tespit Sınavı((deneme) uygulandı;değerlendirme yapılarak sonuçlar öğrenci ve velilere bildirildi.

Amacımız öğrencilerin akademik başarılarına katkıda bulunmaktır.

Ortaokul kademesinde bulunan son sınıf öğrencilerinin merkezi sınavlara hazırlamak akdemik başarılarını artırmak ve bir üst öğrenim kurumuna hazırlanmalarına destek olmak amacıyla 8. Sınıf öğrencilere yönelik planlı olarak LGS kapsamında çıkan derslerden soru çözümleri ve konu tekrarları yapmaları istenmiştir.

08.03.2023 89

Amacımız öğrencilerin akademik başarılarına katkıda bulunmaktır.

08-03-202308-03-202308-03-202308-03-2023